2023 kasko fiyatları ne kadar

ANASAYFA SİGORTA BLOG 2023 kasko fiyatları ne kadar

2023 kasko fiyatları ne kadar

Ongun Sigorta

Ülkemizde 26 milyonu aşkın trafiğe kayıtlı araç bulunmaktadır. Bu araçların neredeyse %55’i otomobil grubundan oluşmaktadır. Pandeminin başladığı 2020 Mart ayından bu yana piyasada artan sıfır ve ikinci el araç fiyatları ve yükselen hasar maliyetleri nedeniyle kasko sigortası primleri artmıştır. Kahramanmaraş ilimizde 06 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen 7.7 ve 7.6’lık depremler ve arkasından 20 Şubat 2023 tarihinde Hatay Defne’de ve Samandağ’da meydana gelen 6.4 ve 5.8’lik artçı depremler meydana gelmiştir. Maalesef ki çok sayıda insanımız yaralanırken ve yine çok sayıda insanımız hayatını kaybederken, bir yandan da sahibi oldukları araçlar ve evler de büyük ölçüde zarar görerek pert olmuştur. Dolayısıyla zarar gören evlerin hasarları Dask ve Konut Paket sigortasından karşılanacaktır. Araçlara gelen zararlar ise kasko sigortasından tazmin edilecektir. Maalesef ki evlerinde Dask ve Konut sigortası, araçlarında ise kaskosu olmayanların zararları oldukça fazladır. Ülkemizde böylesi bir felaketin bir daha yaşanmamasını dileriz.

Yukarıda bahsedildiği üzere son üç yılda yaşanan pandemi ve deprem nedeniyle, sigorta sektöründe poliçe primleri artmaktadır.

Kasko sigortalarında şirketimiz siz değerli sigortalıları için en uygun primleri sunmak üzere alternatif kasko sigortası teklifleri hazırlamaktadır.

 

Kasko fiyatları ne kadar tutar? diye merak ediyorsanız lütfen TIKLAYINIZ  

 

#2023KaskoFiyatlarıNeKadar

#KaskoFiyatları2023

#EnHesaplıKaskoFiyatları



TEKLİF AL