2024 online sigorta teklifi al!

ANASAYFA SİGORTA BLOG 2024 online sigorta teklifi al!

2024 online sigorta teklifi al!

Ongun Sigorta

Şirketimiz, sigortacılık hizmetlerimizde geleneksel iş yapış biçiminden vazgeçmeksizin sigortalılarına dijital tarafta da hem bilgilendirme hem de teklif başvurularının alınması ve fiyatlanması konusunda hizmetlerini genişleterek sürdürmektedir. Sigortalılara online tarafta hazırlanan ve sunulan sigorta teklifleri sonrasında, sigortalılarımızı bilgilendirici ve aydınlatıcı şekilde yapılan telefon görüşmeleri ile sigortalılar hangi teminatlarla poliçeye sahip olacaklarına kolaylıkla karar verebilmektedir.

Özellikle kent yaşamında insanların işlerini hızlıca halledebilmek adına zamanla yarıştıkları bir çağda, geleneksel sigortacılık faaliyetlerimizi online ve dijital tarafta da destekleyerek sigortalılarımızla çok daha interaktif ve açık iletişim ile hizmetlerimizi sunmakta ve geliştirmekteyiz. Dolayısıyla daima erişilebilir ve ulaşılabilir olmak için sigortacılık faaliyetlerimize değer katmaya devam ediyoruz.

Yukarıda bahsedildiği üzere işimize kattığımız değer sayesinde, sigortalılarımızın işlerini çok daha hızlı ve doğru şekilde yapmaları için gerekli çalışmaları acente olarak yürütmekteyiz. Sigortalılarımız için seçenekli sigorta teklifleri sunarak, onlar için en doğru sigorta şirketi hangisi ise gerekli yönlendirmeyi yapıyor ve sağlıklı karar vermelerine yardımcı oluyoruz. Bizler, sigorta sektöründe tüm sigorta türlerinde 24 yıldır aynı güven çizgisi temelinde çağın gereklilikleri ölçüsünde hizmet verirken, bir yandan da işimizi geliştirmek adına sürekli olarak kendimizle yarışmaktayız. 

 

Bireysel veya kurumsal sigorta ürünlerimiz ile tanışmak ve sigortaya konu olan tüm ihtiyaçlarınıza cevap arıyorsanız, bizimle hemen iletişime geçebilirsiniz…


smiley

SİGORTA TEKLİFİ AL TIKLAYINIZ

     

#2024OnlineSigortaTeklifi

#OnlineSigortaBaşvurusu

#EnUygunSigortaTeklifleri2024

 



TEKLİF AL